Denna helgen del 1

Denna långhelgen har bloggningen varit väldigt dålig och det vet jag. Så här är det, mina föräldrar åkte bort i torsdags och kom hem idag, under tiden har kompisar sovit här och jag är förstås hellre social med dom än att sitta vid datorn, så eftersom de var här 24/7,(24/4 haha) så hittade jag inte så mycket tid till bloggen. Aja, skriver om helgen nu istället! Enjoy :)


Torsdag
Mina föräldrar åkte bort och Amie sov hemma hos mig. Vi gjorde egentligen inte så mycket, utan bara chillade, spelade något spel, beställde mat och kollade på film, grymt roligt var det i alla fall. Sedan åt vi myyyyyyycket godis hehe och låg uppe halva natten och pratade. ;) 
 
 
 
Fredag
Amie och jag mötte upp Sigrid på centralen och tog en fika i nordstan innan vi drog vidare till stallet. Jag red och Sigge fick sitta upp en stund hon med! Sedan stack jag och Sigrid hem och lagade mat tillsammans, åt osv. Vid 10 ungefär på kvällen drog vi ut på en joggingtur haha! Och körde intervaller utanför huset, hurtiga? Jaaao! Sedan grillade vi även marshmellows i ugnen och satt ute i min trädgård med varm choklad och pratade en massa, så sjukt mysigt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback